FØR DU GÅR TIL
BESTILLING
-
3 ting du trenger å vite:
Selskapet kan ikke ha gjeld
En forutsetning for å avvikle et AS er at selskapet har penger eller verdier som kan brukes til å dekke det selskapet eventuelt skylder. Hvis selskapet ikke kan gjøre opp gjelden må du enten inn med penger eller melde oppbud ( dvs. slå selskapet konkurs).
1
Regnskapet må være klart
Tjenesten vår forutsetter at selskapets regnskap er ført frem til dags dato. Hvis regnskapet ikke er klart, eller det inneholder vesentlige feil eller mangler, kan vår samarbeidspartner Synega Regnskap ordne dette for deg. Dette koster kr 699 per time, som faktureres per minutt som brukes.
2
Avvikling tar minimum 6 uker
Prosessen med avvikling tar minimum 6 uker. Det kommer av at det er en såkalt "kreditorfrist" på 6 uker der eventuelle kreditorer skal kunne melde sine krav før selskapet slettes. Derfor lønner det seg å starte prosessen tidlig, og senest i oktober, om du vil rekke å slette selskapet før årsskiftet.
3

En enkel avvikling til en forutsigbar fastpris
Hva er inkludert i prisen?
Fastprisen på kr 14 900 forutsetter at selskapets regnskap er ført frem til dags dato, og inkluderer alt av obligatorisk arbeid som er nødvendig for å avvikle og slette selskapet. Det innebærer blant annet avviklingsbalanse, skattemelding og søknad om forhåndsligning hos Skatteetaten.
Hva hvis regnskapet ikke er klart?
Hvis regnskapet ikke er ført eller har mangler må dette ordnes opp i før selskapet kan avvikles. I så fall kan vår samarbeidspartner Synega Regnskap gjøre dette for deg i forbindelse med avviklingen. Prisen er kr 699 per time, og faktureres per minutt som brukes på å få det i orden.
!
* Vi opplever for tiden stor pågang. For å kunne garantere høy kvalitet i alle ledd forbeholder vi oss retten til å avslå bestillinger i tilfeller der vi ikke har tilstrekkelig kapasitet.